Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben végre a kocsin kívül is hallgathatod a rádiót

|

Egy lelkes modder kellett ahhoz, hogy feltalálja a jövő hordozható zenelejátszóját.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben már nagyjából mindent beépíthetünk a bal szemgolyónkba, de a zene még mindig leáll, ha kilépünk a kocsiból. Kevés irritálóbb dolog van az életben, mint amikor megakadó dallam miatt oda a hangulat, de egy apró moddal ez is megoldható. A Pocket Radio modnak köszönhetően a jövőbe is elérkezett a hordozható rádió csodája, így már akár a verdádon kívül is hallgathatod kedvenc állomásaidat.

Hirdetés

A mod egyébként a céljához képest meglehetősen vaskos. A telepítését követően beállíthatjuk, hogy mennyi ideig tartó tétlenség után tüntesse el a játék a kezelőfelületet, és azt is megszabhatjuk, hogy harc közben milyen hangos legyen a zene. Ez utóbbi kifejezetten hasznos lesz azoknak, akik szeretik óvatosan megközelíteni a konfliktushelyzeteket.

Fontos hozzátenni, hogy a modnak megvannak a maga gondjai. A Royal Blue és a Samzidat állomások például egyáltalán nem működnek vele, és a zene minősége is gyengébb menet közben, mint az autóban. Reméljük, hogy az alkotó ezt idővel kikalapálja majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)