Hirdetés

A Cyberpunk 2077 csúszása miatt a megjelenés utáni tartalmak is később fognak befutni

|

A CD Projekt Red tisztázta, hogy milyen hatással van a megjelenés eltolása a kiegészítőkre és a többjátékos módra.

Hirdetés

A tervek szerint már szeptemberben megjelent volna a régóta várt Cyberpunk 2077, azonban a lengyel fejlesztők nem olyan rég úgy döntöttek, hogy csak késő ősszel fogják piacra dobni a futurisztikus kalandot. Ez már önmagában sem túl örömteli hír, ám most az is kiderült, hogy az extra tartalmakat is elég komolyan érinti ez a döntés.

Hirdetés

A CD Projekt Red egyik fejese, Michał Nowakowski nemrég elárulta, hogy a játék csúszása sajnos a megjelenés utánra tervezett tartalmakra is hatással lesz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a potenciális kiegészítők debütálása is csak egy későbbi időpontban történhet meg. Sőt, mivel a többjátékos mód is hasonló kaliberű extra, ezért ezt is érinti a halasztás.

Egyébként Nowakoski állítása szerint a Cyberpunk 2077 már 100%-ban készen van, de még így is ráfér egy kis csinosítgatás. Valószínűleg csak apró hiányosságokról lehet szó, amik ugyan feltűnhetnek a játékosoknak, de különösebben nem befolyásolják a játékmenetet.

Ti várjátok már a játék megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)