Hirdetés

A Cyberpunk 2077 DLC-ket csak a megjelenés után fogják bejelenteni

|

Változott a terv: a sok késés miatt a CD Projekt RED úgy döntött, nem kezdenek el beszélni a Cyberpunk 2077 jövőjéről, amíg meg nem jelent a játék.

Hirdetés

Többször is megcsúszott a Cyberpunk 2077 és bár már vannak, akik pörgetik, nekünk még várnunk kell pár hetet. A késéseknek persze maga a CD Projekt RED sem örült kifejezetten, mivel ez nagyban megváltoztatta a menettervet. A DLC-ket sem jelenthetik be így, amiről maga a CD Projekt elnöke, Adam Kicinski beszélt.

A stúdió harmadik negyedéves befektetői tájékoztatója alatt jött fel a kérdés, hogy mikor kezdik bejelenteni és árusítani a jövőbeli tartalmakat.

"Eredetileg azt terveztük, hogy a megjelenés előtt bejelentjük őket, de a legutóbbi csúszás után úgy döntöttünk, hogy először a gamerek kezébe akarjuk adni a játékot, és majd utána kezdünk beszélgetni a jövőbeli projektekről. Szóval megjelenés után várható bármi ezen a fronton."

Hirdetés

Kicinski egyébként a többjátékos részt is szóba hozta, amivel 2021-ig biztosan nem játszhatunk majd.

"Az egy különálló, de elhivatott csapattal készülő projekt, egy nagy vállalkozás. Mi úgy gondolunk rá, mint egy különálló termékre. Nyilván nem teljesen, mivel a Cyberpunk univerzum része, és nagyon is közel áll majd az egyjátékos Cyberpunk alapjaihoz."

A CD Projekt a jövő év első negyedében tervez hírt adni a jövőbeli tartalmakról, és akkor már valószínűleg a többjátékos modulról is szó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)