Hirdetés

A Cyberpunk 2077 dobozos kiadása két lemezen terpeszkedik

|

Nem fért rá egyetlen Blu-Ray lemezre a Cyberpunk 2077. Kiderült továbbá, hogy mi lapul még a dobozban.

Hirdetés

Bár a Cyberpunk 2077 megjelenését decemberre halasztották, a csúszás bejelentése előtt már aranylemezre került a játék, elkezdődött a sokszorosítása. Így történhetett meg az, hogy bár a hivatalos startra még várunk kell, a fizikai kiadósról (illetve az azokhoz tartozó kiegészítőkről) azért keringenek már fotók a világszőttesen. 

Az alábbi képen különböző promóciós apróságok (például lufik) mellett a PS4-es és az Xbox One-os kiadások dobozborító papírtokjai is láthatjátok. Egy közelebbi képnek hála pedig az is kiderült, hogy a játék rögtön nem is egy, hanem két Blu-Ray lemezen érkezik.

Hirdetés

A papírtokok leírásából egyébként az is kiderült, hogy a dobozban egy világleírás, egy térkép, illetve pár matrica és képeslap is helyet kap, továbbá természetesen digitális extrákat is kapunk. A CD Projekt Red most is bőkezűen bánik a rajongóival.

Íme a teljes pakk:

Ez pedig az említett közelebbi kép a dobozról:

A Cyberpunk 2077 egészen pontosan 2020. december 10-én fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, Xbox One-ra és PS4-re. Jövőre várható majd az Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzió érkezése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)