Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egyik fejlesztője megszólalt a kivágott tartalmak kapcsán

|

Szerinte ettől csak még jobb lesz a Cyberpunk 2077, és nem volt más a CD Projekt Red hozzáállása a The Witcher 3 esetében sem.

Hirdetés

2018 augusztusában véleménycikket írtam arról, szerintem miért volt hiba megmutatni a Cyberpunk 2077 demóját. Ebben a cikkben egészen pontosan így fogalmaztam: 

"A fejlesztés évei alatt jönnek és mennek az új ötletek, hosszú ideig tesztelt szegmensek végezhetik a kukában, és az utolsó előtti pillanatban is csavarhatnak az egész recepten egy hatalmasat."

Úgy éreztem, lesznek, akik épp azon akadnak ki, hogy valami nekik tetsző részletet nem fognak viszontlátni a kész játékban, biztosan akadnak majd olyan játékelemek, amelyek a demó bemutatása után nem élik túl a kreatív ollócsattogtatást, és a vágóasztalon végzik. Kapaszkodjatok meg: pontosan így történt, a CD Projekt Red pedig magyarázkodni kényszerült.

Hirdetés

Miles Tost senior level designer a Cyberpunk Discord serveren reagált azoknak az aggódó rajongóknak a felvetésére, akik a Cyberpunk 2077 kivágott tartalmai miatt izgultak. Tost rámutatott arra, hogy egyes részletek kivágása és átalakítása szervers része a játékfejlesztésnek. Kitért arra is, hogy végig betekintést engedtek a fejlesztési folyamatokra (külön megemlítette a 2018-as demót), és szívesen fogadták a játékosközösség észrevételeit. 

Egyesekben épp azért válthattak ki ellenérzéseket a kivágott tartalmi elemek, mert tudtak arról, hogy ezek valaha a játék korai buildjének részét képezték, és éppen ezért nem szoktak a kiadók és a fejlesztők bárkinek előszeretettel mutogatni pre-alfaverziókat. Tost elmondta, a The Witcher 3: Wild Huntból is temérdek dolgot vágtak ki végül, és szerinte ettől csak még jobb lett a játék. Ugyanerre számíthatunk a Cyberpunk 2077 esetében is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)