Hirdetés

A Cyberpunk 2077 elkergette az útból az új Xbox konzolok legfontosabb idei exkluzívját

|

A CD Projekt RED alkotása mellett irgalmatlanul nehéz labdába rúgni, emiatt érthető, ha egyes fejlesztők nem akarnak kockáztatni.

Hirdetés

Játékosként hajlamosak vagyunk azokra a vélt vagy valós sérelmekre koncentrálni, amelyeket egy-egy halasztás miatt elszenvedünk, és talán eszünkbe sem jut, hogy amikor egy potenciális sikercímet új időpontra halasztanak, az milyen hatással lehet a friss dátum környékén rajtoló konkurenciára terveire. A mezőny sűrűsödése önmagában nem jelent feltétlenül gondot, ám ha az új versenyző történetesen az év egyik legjobban várt játéka, akkor bizony félő, hogy elszívja a levegőt kisebb súlycsoportú riválisai elől még akkor is, ha azok nem ugyanabban a műfajban indulnak.

Hirdetés

Pontosan ettől tartottak az Everspace 2 fejlesztői, amikor elhalasztották a korai hozzáférés keretében tervezett indulást, és nem tartott soká, hogy ebben követőre leljenek. Ahogy az sejthető volt, a Bloober Team is osztott-szorzott, majd arra jutott, hogy inkább bevállalja a meneküléssel járó presztízsveszteséget, de nem küldi ringbe az egyébként kimondottan érdekes The Medium című horrort épp azon a napon, amikor a Cyberpunk 2077 várakozik a szorító másik sarkában.

Noha a stúdió nem nevesíti közleményében, hogy melyik játék a ludas, elég egyértelmű a dolog, és ilyenkor természetesen lehet a Covid19-re is hivatkozni, nem szégyen az, elvégre megtörtént a Halo Infinite fejlesztőivel is. De száz szónak is egy a vége, a The Medium idén már biztosan nem jelenik meg, 2021. január 28-a az új időpont, amit az érdeklődők feljegyezhetnek maguknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)