Hirdetés

A Cyberpunk 2077 fejlesztői önmaguk szórakoztatására csináltak összeállításokat a játék hibáiról

|

A CD Projekt Redet ért hackertámadás eredményei lehetnek a nemrég megjelent anyagok is.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt, februárban történt az, hogy hackerek ellopták a The Witcher III, a Gwent, illetve a tavaly megjelent Cyberpunk 2077 forráskódját, és úgy tűnik, hogy a lengyel stúdió nem igazán tudott megegyezni a támadókkal, mivel az adatok időközben elkezdtek terjedni az interneten.

Nem olyan régen pedig különböző videók bukkantak fel, amelyeken a cyberpunk kaland megjelenés előtti verzióját láthatjuk, és a jelek szerint nem is akárkik készítették ezeket az összeállításokat.

Hirdetés

A kiszivárgott videókon a játék különféle, néhol egészen hajmeresztő bugjait láthatjuk, így nagy valószínűséggel a fejlesztési szakaszból származnak ezek a felvételek. A CD Projekt Red producere, Slava Lukyanenka a Twitteren elismerte, hogy akad olyan videó, ami vicces módon próbálja tálalni a stúdió minőségbiztosítási csapata és fejlesztői által összegyűjtött bugokat. Ám valamilyen oknál fogva ez a tweet közben törlésre került.

Felkerült a Reddit oldalára egy bejegyzés, amelynél több kiszivárgott anyag is elérhető, habár előfordulhat, hogy időközben törlésre kerülnek, így ha szeretnétek látni őket, akkor érdemes lehet sietni. Egyébként előkerült egy olyan videó is, amin a játék egy nagyon korai verzióját láthatjuk, amikor is még TPS-nézettel kísérleteztek a fejlesztők, de ez a bemutató is el lett távolítva.

Az anyagok gyors törlése alapján arra lehet következtetni, hogy ezek valóban kiszivárgott dolgok, így pedig könnyen megeshet, hogy ez még csak a kezdet, és a közeljövőben esetleg még érdekesebb apróságok látnak majd napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)