Hirdetés

A Cyberpunk 2077 grafikája rengeteget fejlődött a pár évvel ezelőtti bemutatókhoz képest

|

A Cyberpunk 2077 látványa alapján szinte biztos, hogy a CD Projekt Red azon kevés stúdiók közé tartozik, akik képesek jobb grafikát produkálni a végleges játékban, mint az E3-as bemutatón.

Hirdetés

Nem egy botrányt láttunk már mely amiatt robbant ki, hogy egy fejlesztőstúdió elkészült játéka csak nyomokban tartalmazta azt a grafikai minőséget, amit a korábbi bemutatóikban ígértek. Úgy tűnik, hogy a CD Projekt Red is beleesik ebbe a kategóriába, azonban ők inkább felülmúlják azt a látványt, amire a pár évvel ezelőtti videók alapján számítani lehetett.

Hirdetés

Tegnap egy hosszabb játékmenetet láthattunk a Cyberpunk 2077-ből, ez alapján pedig a látványvilágra valószínűleg nem lehet majd panaszunk. Egy YouTuber, Cycu1 most összehasonlította, hogy azok a jelentek, melyeket egy 2018-as bemutatóban láthattunk, hogyan néznek ki a jelenlegi grafikai beállítások mellett:

Egyes részeken egészen lenyűgöző, hogy milyen előrelépés történt, ez pedig leginkább a feljavított fényeknek köszönhető, amik sokkal valósághűbb megjelenést kölcsönöznek a környezetnek és a karaktereknek. 

Akiknek lehetőségük volt kipróbálni, azok megjegyezték, hogy a lenyűgöző grafika mellett azért még találni olyan hibás effekteket, amik rontanak az élményen. Valószínűleg ezek miatt halasztotta november 19-re a CD Projekt Red a megjelenést, hiszen elmondásuk szerint tartalmilag a Cyberpunk 2077 már készen van, de még szükségük van egy kis időre, hogy csiszolgassák a játékmenet és kijavítgassák a hibákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)