Hirdetés

A Cyberpunk 2077 gyakorlatilag kiszorított decemberről egy másik játékot

|

Az Everspace 2 fejlesztői szokatlan nyíltsággal beszéltek arról, hogy mekkora hype veszi körül a CD Projekt RED játékát.

Hirdetés

Sokan érthető módon nem fogadták kicsattanó örömmel, hogy ismét elcsúsztatták a Cyberpunk 2077 megjelenését, ami így a jelenlegi tervek szerint december 10-én lesz esedékes. Ez az egész ráadásul nemcsak a játékosoknak lehet rossz hír, hanem bizonyos fejlesztőknek is, ugyanis a CD Projekt RED régóta várt alkotása valószínűleg sok más címet beárnyékol majd a megjelenése idején, emiatt talán nem túl szerencsés ötlet pont ebben az időszakban kiadni azokat.

Hirdetés

Az Everspace 2 nevezetű űrszimulátor korai hozzáférésű változata is eredetileg december közepén debütált volna a Steamen, ám a Rockfish Games úgy döntött, hogy eltolja a megjelenést januárra, de pontos dátumot nem kaptunk. A Kickstarteren lévő bejegyzés alapján egyértelműen a Cyberpunk 2077 miatt volt szükség erre a lépésre, mivel a stúdió is tudja, hogy mekkora felhajtás lesz a CD Projekt RED játéka körül.

Egyébként nem az Everspace 2 az egyetlen, amire ilyen hatással van a Cyberpunk 2077. Időközben a Path of Exile 3.13-as verziójának megérkezését is átrakták decemberről 2021. januárjára, méghozzá azért, hogy a játékosoknak ne kelljen dönteniük a két alkotás között. Kíváncsian várjuk, hogy az ugyancsak december 10-én érkező The Medium - amin történetesen egy másik lengyel stúdió, a Bloober Team dolgozik - premierje hogy alakul a történtek fényében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)