Hirdetés

A Cyberpunk 2077-hez is dőlnek majd az ingyenes DLC-k

|

A The Witcher 3: Wild Hunt 16 csomaggal bővült a megjelenése után, és úgy tűnik, a következő játékával is hasonlót tervez a CD Projekt RED.

Hirdetés

Ha valamire, a tartalomra tényleg nem lehetett panasz a The Witcher 3: Wild Huntban, de a CD Projekt RED még boldogabbá szerette volna tenni a játékosokat, így a megjelenést követő néhány hétben sorra osztogatta az ingyenes DLC-ket. Ezek jellemzően apróságokat tartalmaztak, pár öltözék, hajstílus, kisebb questek érkeztek, végül pedig bekerült a New Game+.

Hirdetés

Nyilván már attól is boldogak lennénk, ha a játékot magát megkapnánk, de még jobb tudni, hogy a Cyberpunk 2077-hez is érkeznek majd ingyenes extrák. Ezt egyetlen giffel erősítette meg a csapat, további részleteket nem tudunk, de ha valami, ez tényleg ráér majd a megjelenés utánig.

A Cyberpunk 2077 jelen állás szerint november 19-én tényleg megjelenik, újabb halasztástól nem kell félnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)