Hirdetés

A Cyberpunk 2077 játékosszámai az egekbe szöktek az anime és a legutóbbi frissítés után

|

A Cyberpunk Edgerunners hatalmasat dobott a játék népszerűségén, emberek ezrei indultak el beverni Adam Smasher képét.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 ismét nagyot megy, és egyre kevesebben emlékeznek már a zötyögős rajtjára. A Netflix a közelmúltban adta ki a Studio TRIGGER és a CD Projekt RED együttműködéséből született Edgerunnerst, ami erősen felkeltette az érdeklődést a játék univerzuma iránt.

Határozottan segít, hogy a Cyberpunk 2077 jelenleg akciósan szerezhető be PC-re, és hogy új tartalmak közelednek - minden adott ahhoz, hogy ahogy annak idején, a netflixes sorozat indulásakor a The Witcher 3, úgy most a CD Projekt RED másik játéka is új lendületet vegyen.

Hirdetés

Augusztusban, mielőtt beindultak volna az események, a játékot csúcsidőben nagyjából 16 000 fő pörgette egyidőben, ami önmagában sem rossz. Szeptember aztán rendesen átrendezte a helyzetet: néhány napja a Cyberpunkot 37 000-en élvezték egyszerre, de ezt is sikerült lekörözni az elmúlt 24 órában.

A SteamDB jelentése szerint tegnap több mint 68 000-en élvezték a kalandozást Night Cityben.

A Cyberpunk 2077 két hete frissült az 1.6-os csomaggal, ami Edgerunnersszel kapcsolatos küldetéseket és a játékmenetet érintő finomításokat csempészett V életébe. A 2023-as év is tartogat majd új kalandokat a sötét jövőben a Phantom Liberty kiegészítővel. Hogy azon túl mi vár ránk a Cyberpunk világában, még a jövő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)