Hirdetés

A Cyberpunk 2077 kivágott tartalmait elvileg DLC-k formájában kapjuk meg

|

Egy állítólagos fejlesztő szerint a Cyberpunk 2077 content nem vész el, csak átalakul: egészen konkrétan ingyenes DLC lesz belőle.

Hirdetés

Sok játékot szoktak olyan vádakkal illetni, hogy bizonyos tartalmakat kivágtak belőlük, és bár az adott játékelemek teljesen készen vannak, csak később kapjuk meg őket valamiféle DLC-be csomagolva. Igazából inkább az szokott lenni a helyzet, hogy valami egészen egyszerűen nem készül el időre, hiába tervezték, és így lesz belőle DLC - illetve természetesen valóban léteznek olyan tartalmak, melyek a játék kiadásának pillanatában még a tervezőasztalon pihennek, és később válnak valósággá. 

A Cyberpunk 2077 esetében elvileg valami olyasmiről van szó, mint amit fentebb említettem, tehát nagyon sok tartalmat ki kellett vágni azért, mert a cégvezetők nem voltak hajlandók engedni a 2020-as megjelenésből. Most egy állítólagos fejlesztő azt mondja, ezek a kivágott játékelemek nem kerültek véglegesen a kukába, 2021-ben DLC-ként élednek újjá. 

Hirdetés

A DualShockers-féle GameFAQs-on jelent meg egy hosszabb írás, ami elvileg egy neve elhallgatását kérő CDPR fejlesztői által szolgáltatott információkat tartalmaz. Amennyiben hihetünk neki (ne feledjük el, semmi sem bizonyítja, hogy egy valódi munkatársról van szó), szépen lassan ingyenes DLC-kként fogjuk megkapni a korábban kényszerűségből kivágott tartalmakat. Az első ilyen csomagra pedig már idén márciusban számíthatunk. 

Elmondása alapján a cég "No Man's Sky-stílusú visszatérést" tervez, ehhez pedig a DLC-k biztosítják a muníciót. Nem tudni, egészen pontosan mely törölt tartalmak kerülhetnek így vissza a játékba idővel, de korábban arról lehetett hallani, hogy a fejlesztők komplex körözési rendszert, és jóval élethűbb rendőrséget terveztek, illetve a játékosok már felfedezték a kukázott vasútrendszer maradványait is, szóval simán elképzelhető, hogy DLC-kként ezek is bekerülnek egyszer a Cyberpunk 2077-be.

Ugyanebből az írásból derül ki egyébként az is, hogy eredetileg Cillian Murphynek szánták Johnny Silverhand szerepét, nem pedig Keanu Reevesnek. Mindenki döntse el maga, jó vagy épp rossz döntés vált-e a váltás - már persze, ha egyáltalán bármi is igaz mindebből. 

Frissítés: A CDPR illetékesei közben cáfolták egy fórumbejegyzésben a fentieket. Rajtatok áll, hogy kinek hisztek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)