Hirdetés

A Cyberpunk 2077 komoly cenzúrát kaphat Japánban

|

Nem minden országban jelenhet meg a Cyberpunk 2077 úgy, ahogy azt a CD Projket Red csapata megálmodta.

Hirdetés

Nyugalom nálunk természetesen semmiféle cenzúrát nem kap majd a Cyberpunk 2077, de bizony nem minden ország játékosai ilyen szerencsések. A Press Start értesülései szerint ugyanis Japánban nagy mértékben belenyúlnak a játékba a cenzorok annak érdekében, hogy még csak véletlenül se futhassunk vele explicit tartalmakba.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor bizony a japán kiadásban egyáltalán nem lesznek pucér karakterek, mindenki alsóneműt visel majd. Kivágják az összes olyan tartalmat, ami erősen szexuális jellegű, sőt a csonkolást is teljesen törlik a játékból több más véres jelenettel egyetemben. Mindezeken felül még arra is odafigyelnek, hogy levakarják Night City falairól az összes olyan graffitit, ami nemi szerveket ábrázol. Mindez egyelőre csak a Japánban megjelenő kiadás kapcsán került szóba, egyelőre nem tudni arról, hogy más országok is ilyen komolyan meg akarnák nyirbálni a CD Projket Red szerepjátékát.

Érdekes egyébként, hogy a cenzúrára igencsak hajlamos Ausztráliában ezúttal nem piszkálnak bele a játékba. A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (Stadiára kicsivel később érkezik), sőt év végéig mindkét next-gen konzolra ingyenesen frissül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)