Hirdetés

A Cyberpunk 2077 legújabb frissítése is számos hibát javít

|

Kevesebb a bug és a teljesítményen is növelt kicsit a CD Projekt RED.

Hirdetés

Március utolsó napjaiban futott be a Cyberpunk 2077 1.2-es gigafrissítése, amely egy végtelen hosszúságúnak tűnő listányi hibát javított ki. Persze az update telepítése után sem lett egy csapásra problémamentes a kalandozás Night City-ben, erre rávilágítottak többek között a játékhoz visszatérő streamerek és a Digital Foundry vizsgálata is. A stúdió elkötelezett amellett, hogy teljesen rendberakja a sci-fi szerepjátékát, a célhoz vezető utat most egy újabb patch kövezi ki. 

Hirdetés

PC-re, konzolokra és Google Stadiára is elérhető már az 1.21-es update, amely újfent sok bogarat írt ki a Cyberpunk 2077-ből, emellett pedig olyan apróságokkal teszi jobbá a játékélményt, mint a szkennelés felületének átláthatóbbá tétele. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a játék esetleges összeomlásainak visszaszorítása érdekében fejlesztettek a memóriamenedzselésen, és a stadiások egy picivel kevesebb grafikai problémába futhatnak majd bele ezentúl.

A javítások teljes listája ezúttal sem rövid, de mivel ez csak egy hotfix, nem számíthatunk tőle olyan tetemes tételsorra, mint az 1.2-től. Ti észrevettétek már az eddigi változtatásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)