Hirdetés

A Cyberpunk 2077 multiplayernek a GTA Online-hoz hasonló játékmódja is lesz?

|

Adatbányászok kutakodtak kicsit azzal kapcsolatban, hogy mit tervez a CD Projekt RED Cyberpunk 2077 multi fronton.

Hirdetés

A következő hónapok nagyon fontosak lesznek a CD Projekt RED számára. Megérkeznek a Cyberpunk 2077 komolyabb frissítései, megjelennek az újgenerációs patchek, dönt a fogyasztóvédelem a vizsgálódása után, DLC-k formájában új tartalmak jönnek és az is elválik, hogy a negatív visszhang mellett hogy alakulnak az eladások.

Noha most a játék rendberakása és kibővítése élvez prioritást, azért azt se felejtsük el, hogy a háttérben egy külön, erre a célra létrehozott csapat dolgozik a többjátékos részen, ami önálló játékként fog megjelenni

Hirdetés

Ahogyan arra a DSOGaming felhívta a figyelmet, adatbányászok kutakodtak kicsit a játék exe fájljában, és rábukkantak néhány multis utalásra.

Az online játékokra jellemző funkciók (mint a karakterosztályok, a visszaszámlálás, a meccsidő, az újraéledés vagy a lobby) mellett két játékmódra is találtak hivatkozást: az egyik a szokásos Deathmatch, a másik neve pedig Heist.

A honlap szerint utóbbi hasonlóan működhet az egyjátékos küldetésekhez, és bár nem tudni pontosan, hogy a CD Projekt RED mit tervez pontosan e név alatt, de a VG247 spekulációja (!) szerint a GTA Online méltán híres játékmódjához hasonló kooperatív rablásokat hajthatunk majd végre futurisztikus környezetben, kövér loot reményében.

Ti örülnétek, ha így lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)