Hirdetés

A Cyberpunk 2077 nem kap demót, a CD Projekt RED azt is elmondta, miért

|

Az is kiderült, hogy esetleg bekerül-e a játék az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

Remélhetőleg most már tényleg nem fog tovább csúszni a Cyberpunk 2077 megjelenése, és 2020. november 19-én valóban megkapjuk a CD Projekt RED játékot. Abba viszont kénytelenek leszünk belenyugodni, hogy előtte biztosan nem próbálhatjuk ki a futurisztikus szerepjátékot.

Hirdetés

Egy Twitteren feltett kérdésre válaszul ugyanis a fejlesztők elárulták, a Cyberpunk 2077 nem fog kapni semmiféle játszható demót sem, még csak egy 30 perces ki szeletre sem számíthatunk. A hivatalos indoklás végtelenül egyszerű: sok erőforrást és tetemes tesztelési időt igényelne egy játszható demó lefejlesztése, legalábbis ezt írták az illetékesek Twitteren. Ez egyébként valószínűleg keveseket ér meglepetésként, annak idején a The Witcher 3 sem kapott demót.

Kiderült a játék kapcsán továbbá az is, hogy felesleges lesz az Xbox Game Pass kínálatában keresni, ami ugyancsak nem túlzottan meglepő, egy ekkora multiplatform cím azért ritkán köt ki rögvest a Microsoft előfizetéses katalógusában. Ugyanakkor például az NVIDIA-féle GeForce Now rendszerben már a megjelenés pillanatától elérhető lesz a Cyberpunk 2077. Annak fényében pedig, hogy a DRM-mentes verzió a GOG-ra is felkerül, nyugodtan borítékolható még egy forrás, ahol azonnal, már a megjelenés napján fellelhető lesz a CD Projekt RED játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)