Hirdetés

A Cyberpunk 2077 PC-s indulásával le is térdelt a Steam és a GOG

|

Tegnap éjjel minden platformon befutott a CD Projekt RED titánja, ez pedig térdre kényszerített a népszerűbb PC-s platformokat. Mindeközben a Google Stadia meglepően jól állta a sarat.

Hirdetés

Nem volt kifejezetten meglepő, amikor tegnap este lehalt a Steam és a GOG a Cyberpunk 2077 miatt bepörgött forgalomtól. Mivel egyjátékos mókáról van szó, így alapvetően nincs szerverteher, de a játék letöltéséhez és az előrendelők példányainak patcheléséhez szükség van a szolgáltatások mögött álló erőforrásokra. Na, ezek szépen összeomlottak hajnalban.

A Down Detector adatai szerint a Steam, a GOG és a Stadia is komoly problémákkal küzdöttek hajnali 1 tájékában. Az utóbbi esetében sokan jelentették, hogy alig bírtak bejutni a kezdőképernyőre, és amikor sikerült, akkor sem találták a megvásárolt játékaikat.

Hirdetés

A dolog szépsége, hogy a Google platformjának üzemeltetői alig egy óra alatt képesek voltak minden problémát elhárítani, és a játékosok már zökkenőmentesen élvezheti a Day 1 tapasszal frissített Stadia verziót.

Mindeközben a GOG és a Steam felhasználók még erősen harcoltak a csomag letöltéséért. Mivel mindenki egyszerre akarja tölteni Cyberpunk 2077 frissítéseket, így jelenleg mindenki az elérhető kapacitás egy darabkájáért küzd. Még ma reggel is sokan panaszkodtak a Steam lassúságára, és van, aki bejelentkezni is alig bír. 

Ti mit tapasztaltatok? Nálatok rendben ment az indulás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)