Hirdetés

A Cyberpunk 2077 ray tracingje nem minden videokártya esetében lesz elérhető megjelenéskor

|

A jelek szerint elég sok játékosnak nélkülöznie kell majd ezt a funkciót, legalábbis egy ideig biztosan.

Hirdetés

Nem olyan régen friss gépigény érkezett a Cyberpunk 2077-hez, amiből megtudhattuk, hogy nagyjából milyen hardverekkel ajánlott fejest ugrani majd a CD Projekt Red újdonságába.

Sőt, még arról is kaptunk információt, hogy mi mindennel érdemes rendelkezni, ha Night City bebarangolása közben a ray tracing által nyújtott előnyöket is élvezni szeretnénk, viszont úgy tűnik, hogy erre egy ideig nem lesz lehetősége azoknak, akik az AMD valamelyik videokártyáját használják.

Hirdetés

Már a frissített gépigény alapján sejteni lehetett, hogy a ray tracing csak az Nvidia kártyái esetében lesz elérhető, azonban nemrég Marcin Momot, a CD Projekt Red egyik munkatársa hivatalosan is megerősítette Twitteren azt, amitől valószínűleg többen is tartottak. A helyzet ugyanis az, hogy megjelenéskor a játék nem fogja támogatni a ray tracinget az AMD-s videokártyák esetében, de Momot állítása szerint a hardvergyártó és a lengyel stúdió már dolgozik a probléma megoldásán.

Nektek milyen videokártya ketyeg a gépetekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)