Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ről is június elején hallhatunk legközelebb

|

A CD Projekt RED új hírekkel és látnivalókkal készül, a Cyberpunk 2077 Night City Wire esemény hoz nekünk majd újdonságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem csupán az Electronic Arts készül a nyár elejére programmal, ugyanis a digitális EA Play, a Future Games Show, a Steam Game Festival: Summer Edition és a PC Gaming Show mellett a CD Projekt RED is a következő hónap első felét szemelte ki egy online eseményre. A Cyberpunk 2077 Twitteren megjelent kép tanúbizonysága szerint június 11-én fogunk hallani legközelebb a stúdió ígéretes játékáról a Night City Wire keretén belül, a hírt aztán a csapat közösségi menedzsere, Marcin Momot is megerősítette és hozzátette, hogy mutatnak majd tartalmakat. 

Hirdetés

A spekulációk szerint a csapat talán a Cyberpunk 2077 kiegészítőiről ránthatja le a leplet, amikről a CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński korábban azt mondta a befektetőknek, hogy a The Witcher 3 esetében látott utat követik majd (azaz egy csomó ingyenes DLC-re és nagy méretű kiegészítőkre is számíthatunk).

Akkor az is elhangzott, hogy már a játék szeptember 17-i megjelenése előtt bejelentik őket, így lehetséges, hogy ezzel készül a stúdió június elejére. Persze nem sértődnénk meg egy vadonatúj gameplay videó láttán sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)