Hirdetés

A Cyberpunk 2077 többféle módban is fut az Xbox Series X-en

|

A játék Xbox Series X változatában választhatunk majd, hogy magasabb framerate-et, vagy pedig jobb minőséget szeretnénk látni.

Hirdetés

Napokon belül végre mindenki a kezébe veheti a Cyberpunk 2077-et, viszont ennek ellenére még mindig nem teljesen világos, hogy ez a meglehetősen látványos játék mégis hogyan fog teljesíteni a jelenlegi, illetve a következő generációs játékkonzolokon.

Néhány játékos már ideje korán kézbe vehette a játékot, így most végre megtudhattuk, hogy milyen lehetőségeink vannak a Microsoft legújabb masináján.

A Reddit egyik felhasználója, DanXcel közzétett néhány képet a játékból és megerősítette, hogy a játék Xbox Series X változata kétféle megjelenítési módot kínál fel: a Performance beállítás 60fps-t kínál, kevesebb részletesség mellett, míg a Quality üzemmódban a játék rögzíti a framerate-et és bekapcsol néhány extra effektet.

Hirdetés

Can confirm Quality vs Performance mode in Cyberpunk 2077. I posted yesterday. Game was shipped early to me! from r/XboxSeriesX

A játék alapból a Performance beállításban fog elindulni és DanXcel szerint összességében ez az az opció, ami jobban megéri:

"A játék 60fpssel fut és csak egy-egy pillanatra esik ez alá a szint alá (még nincs Day 1 javítás). A felbontás alacsonyabb, de véleményem szerint a képminőség nem romlik eléggé ahhoz, hogy megérje 30fpssel játszani."

Alapvetően nem túl meglepő, hogy a játék felkínálja ezeket a lehetőségeket, de ne felejtsük el, ez még nem az újgenerációs megoldás, az csak valamikor 2021-ben érkezik, és remélhetőleg komolyabb teljesítmény- és látványbeli fejlődést hoz mindenkinek az új konzolokon.

A Cyberpunk 2077 Series X gameplay egyébként a linkre kattintva megcsodálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)