Hirdetés

A Cyberpunk 2077 új előzetesében Keanu Reeves leckéztet gengszterségből

|

Az NBA döntő alatt levetített rövid Cyberpunk 2077 videóban ugyan új játékmenetet nem láthatunk, de Keanu Reevesért már megéri megnézni.

Hirdetés

Közeledik az év egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 megjelenése, ami érthetően felfokozott hangulatba sodorja a rajongókat. A CD Projekt Red persze örül a kalandjukat övező felhajtásnak, sőt tegnap még egy kis olajat öntöttek a tűzre egy új előzetessel.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan legyetek Night City legjobb bűnözői, akkor érdemes megfogadni Keanu Reeves tanácsait. Az NBA döntőjében bemutatott előzetesben a színész kivételesen nem az általa megformált játékbeli karaktert, Johnny Silverhandet alakítja, hanem saját magát.

Hirdetés

Noha új játékmenetet ezúttal nem kaptunk, a trailer mégis kifejezetten hangulatos, hiszen meg van tűzdelve korábban bemutatott snittekkel, közben pedig Billie Eilish Bad Guy című slágere szól.

A rövid videót később Geoff Keighley, a The Game Awards atyja is közzétette, tehát ti is lecsekkolhatjátok:

A Cyberpunk 2077 megjelenése november 19-én esedékes, ami számunkra jó hír, azonban a legfrissebb infók szerint a CD Projekt Red fejlesztőire megfeszített munka vár, hogy időben elkészüljenek a játékkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)