Hirdetés

A Cyberpunk 2077 új frissítése egy új bugot hozott: az NPC-k képesek felrúgni az autókat

|

A CD Projekt RED új üdvöskéje minden javítással csak egyre jobb és jobb lesz, de néha hiba csúszik a számításba, és megint foghatjuk a fejünket. Főleg, ha egy NPC felrúgja a kocsinkat...

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 bugjain ugrálni már tényleg felesleges, már csak azért is, mert a fejlesztőcsapat elszomorító időszakon megy keresztül, de sajnos a legújabb patch sok javítás mellett egy kellemetlen bugot is a nyakunkba akasztott, amivel ismét csak távolabb kerültünk a tökéletes kikapcsolódást jelentő világtól. 

Az 1.23-as csomag új fejezetet nyitott a játék életében. Azt az új fejezetet, amikor minden egyre csodálatosabban működik, beleértve az NPC-ket is, akik ha mérgesek ránk, akkor csak úgy felrúghatják a verdánkat, sőt, akár meg is pörgethetik őket, ha olyan kedvük van.

Hirdetés

A lenti videót egy /u/itslenail nevű felhasználó szolgáltatta a /r/CyberpunkGame subredditen keresztül, és bár már az elején is jót nevettünk rajta, a vége tette igazán tökéletessé ezt a kis történetet.

Van egy olyan érzésünk, hogy a CD Projekt RED csapatának lesz még dolga ezzel a játékkal mielőtt egy teljesen hibátlan RPG-nek tekinthetjük. Ez azért is nehéz helyzet, mert éppen most kerülne vissza az eddig száműzött alkotás a PlayStation Store-ba, de láthatóan még van mit gyomlálni a továbbiakban is. A srácok mentségére legyen mondva: nem adják fel a harcot a játékosokért, meglehetősen komoly tervekkel és támogatással készülnek a következő évre is. Drukkolunk nekik, csak ne rúgják fel a kocsinkat...

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)