Hirdetés

A Cyberpunk 2077 városa is megépült a Minecraftban

|

Látva Night City szépségeit a modderek már ugrottak is a lehetőségre, hogy átültessék azokat a kockavilágba.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egy veszélyes ugyanakkor izgalmas jövőképet mutat nekünk Night City villódzó neonfényein keresztül. A játék világa lenyűgözően fest (már ha van kéznél olyan hardver, ami bírja a terhelést), ez pedig természetesen a Minecraft rajongóinak figyelmét is felkeltette.

A CVP építőtársaság magára vállalta a feladatot, hogy megépítse a CDPR szerepjátékának helyszínét a Minecrafton belül. Még távolról sem végeztek a melóval, de a pálya előzetes verziója már letölthető és bejárható.

Hirdetés

Az alkotók saját bevallása szerint most tartanak a teljes folyamat nagyjából 35 százalékánál. A következő hónapokban szépen lassan hozzáépítenek a már elérhető változathoz, és minden 10 százaléknyi haladás után frissíteni fogják a letölthető kiadást.

A pálya beszerzéséhez és bejárásához szükséged lesz a Minecraft Java kiadására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)