Hirdetés

A Cyberpunk 2077 városát már egyetlen mod is feldobja, hát még ötven

|

A Digital Dream összerakott egy 50 modból álló csomagot, felrakta azt és 4K-ra tekerte a felbontást. A látvány egyszerűen lenyűgöző.

Hirdetés

Rengeteg problémája van a Cyberpunk 2077-nek, de a látvány nem szerepel ezek között. A modern platformokon Night City gyönyörűen fest, még akkor is, ha egyébként nem a legmozgalmasabb digitális homokozó, amit valaha láthattunk.

A tapasztalatok szerint a városba már akár egy mod is képes új életet lehelni: a Draw Distance Boostnak köszönhetően például már a távolban mozgolódó NPC-ket és járműveiket is láthatjuk. Ez sokat tesz a hangulatért, de a Digital Dreams nem állt meg itt.

Hirdetés

A srácok még hozzácsaptak 50 másik modot a fotorealisztikus látvány kedvéért. Az eredményről forgattak egy 4K-s videót, amitől leesett az állunk.

Nyilván, ahhoz, hogy így fusson a játék már egy elég izmos vasra lesz szükség, de akinek ez nem jelent gondot, az ezen a linken keresztül letöltheti, és kipróbálhatja a látványos modcsomagot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)