Hirdetés

A Dark Room - ha tetszett a Candy Box, próbáld ki ezt is

|

Ma ismét egy hiperminimalista, de teljesen addiktív játékot mutatunk be, ez pedig: A Dark Room.

Hirdetés

Ha még emlékeztek az abbahagyhatatlan ASCII-játékra, a Candy Box-ra, ajánlom figyelmetekbe a Doublespeak Games teljesen szöveg- / táblázatalapú játékát, amely szintén úgy kezdődik, hogy egyetlen dologra kattinthatunk egy sötét szobában: a tűz megrakására.

Hamarosan aztán a tűz felmelegszik, elindulunk fát gyűjteni az erdőben, csapdákat készíthetünk, hogy szőrmét és húst gyűjtsünk, aztán az összegyűjtött fából hamarosan házikó lesz, pár óra múlva pedig azt vesszük észre, hogy egy teljesen szöveges SimCity-klónt menedzselgetünk.

Persze, minél kevesebbet mondunk el róla, annál meglepőbb dolgokat kínál az addiktív játékmenet, itt is játszhatunk úgy, hogy hagyjuk a háttérben futni a folyamatokat, de a Candy Box-szal ellentétben, itt azért érdemes fokozottabban odafigyelni. A játék automatikusan ment, egyelőre még nincs lehetőség átvinni a mentést, de tekintve, hogy az utóbbi két-három napban is új dolgok kerültek a játékba, talán erre sem kell sokat várni.

Ez a kis böngészős játék, az A Dark Room talán egyszerűnek tűnik, de órák múltán arra eszmélünk, hogy megint valami elborult, komplex dolgot nyúzunk, és megint ráfüggtünk valami olyasmire, amire nem kellett volna. Jó játékot, pajtások!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)