Hirdetés

A Dark Souls: Nightfall mod akár egy folytatásnak is elmenne

|

Hosszú gameplay anyagot villantottak a Dark Souls: Nightfall mod fejlesztői.

Hirdetés

Nem a semmiből bukkant most fel a Dark Souls: Nightfall, ami igazából több modder együttműködésének köszönhetően születhetett meg, a kollaborációba mindenki belepakolta a saját munkáját, Grimrukh, AinTunez, Meowmaritu, horkrux, Dane Brennand, wulf2k, Souv, ZullieTheWitch, Itzli, és Martin Billany modjaiból állt össze a nagy egész. 

Az így létrejött Nightfall alaposan belenyúl az alapjátékba nem csak a bejárható világ, hanem a játékmechanikák terén is. Egyelőre megjelenési dátummal azonban még nem tudtak szolgálni az alkotók.

Hirdetés

A Dark Souls: Nightfall nem kisebb vállalásra készül, minthogy új történettel, harcrendszerrel (a Bloodborne mechanikáit emelték át) és világgal bővítse az alapjátékot, gyakorlatilag annak folytatásaként érdemes rá gondolni. 

A fejlesztők az alábbi 18 perces videóban részletesen bemutatják, mire is lehet számítani az ambiciózus Dark Souls modtól. A videó végén egy kő kemény bossharcot is megnézhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)