Hirdetés

A DayZ alkotójának új játékát is elhalasztottak kevéssel a premier előtt

|

Kevesebb mint két hét volt hátra az Icarus tervezett rajtjáig.

Hirdetés

Némi túlzással kijelenthetjük, hogy ha most tetszőleges irányba elhajítanánk egy kavicsot, azzal nagy valószínűség szerint eltalálnánk egy akár több alkalommal is elhalasztott játékot. Az utóbbi hetekben tudtuk meg, hogy késik a Kena: Bridge of Spirits, a Ghostwire: Tokyo, a Resident Evil Re:Verse, a Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction és a Riders Republic is, sőt minden valószínűség szerint a Horizon Forbidden Westet sem tudják befejezni idén.

Most ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott Day Z tervezőjének újdonsága, az Icarus, ami egy sci-fi túlélőjáték. Eredetileg augusztus 11-én kellett volna elrajtolnia, de a premiert egy teljes negyedévvel elcsúsztatták.

Hirdetés

A Steamen olvasható indoklás a szokásos, vagyis minden annak érdekében történik, hogy az Icarus a lehető legjobb élményt nyújtsa a start során. A megjelenés időpontja tehát novemberre módosul (egyelőre nem árulták el, hogy melyik napot kell bekarikáznunk a naptárban), de cserébe augusztus 28-án kezdetét veszi egy többlépcsős béta. Az alább látható menetrend szerint hétvégenként a játék más és más szeletébe kóstolhatunk bele - feltéve, hogy előrendeltük.

Kíváncsiak vagyunk, hogy tud majd érvényesülni az Icarus a DayZ 2013-as indulása óta eltelt években jóval sűrűbbé vált mezőnyben. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)