Hirdetés

A Days Gone is megszépül a PlayStation 5 megjelenésével

|

A vérszomjas fertőzöttekkel teli akciójátékot is átvihetjük majd az új konzolunkra, ahol szebb és pörgősebb lesz, mint valaha.

Hirdetés

Egy nagyon kellemes hírrel fogadott bennünket a Bend Studio, a Days Gone fejlesztőcsapata. Mint kiderült a motoros akciókaland megkapja majd a saját PlayStation 5-ös frissítését, ami lehetővé teszi, hogy 60 fps-sel és 4K-ban élvezhessük azt. A stúdió mindent megtett azért, hogy egyetlen röccenést se tapasztaljunk, amikor átköltözünk új generációs otthonunkba.

Hirdetés

További jó hír, hogy a PlayStation 4-en eltárolt mentéseinket is magunkkal vihetjük, így ha sikerül végre hozzájutnunk egy PS5-höz, akkor ott folytathatjuk a mókát, ahol abbahagytuk. Reméljük, hogy a Sony több játéknál is hasonlóképpen jár majd el, garantálva a generációk közti mentésátvitelt.

A Days Gone elérhető PlayStation 4-re és már a PlayStation Now streaming rendszerben is játszható egészen január 5-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)