Hirdetés

A Dead by Daylight fejlesztői sem elégedettek a megújított kezelőfelülettel

|

A Behaviour Interactive keményen dolgozik azon, hogy a játék tálalása és kezelőfelülete mind kezdőknek, mind haladóknak könnyen átlátható legyen.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónappal ezelőtt a Dead by Daylight fejlesztőcsapata nagy változásokat ígért, legfőképp a HUD-ot illetően. A stúdió le akarta takarítani a kezelőfelületet, hogy az egyszerűbb és átláthatóbb legyen, miközben az összes fontos információt a képernyőn tartja. A rajongók nem voltak osztatlanul elégedettek az akkor látottakkal, a Behaviour pedig már dolgozik is a frissített verzión.

Hirdetés

A lenti tweetben a srácok megmutatták, hogy hol tartanak a projekttel. Áthelyezték a túlélők státuszjelzőit, a bal alsó sarokba rakták a célokat, eltávolították a szövegeket, és a skillek saját méretbeállításokat kaptak.

Mivel akármit csinál a Behaviour, nem lesz mindenki boldog, ezért felvetődött a kérdés, hogy miért is nem raknak össze egy moduláris, szabadon állítgatható HUD-ot. A fejlesztők válasza szerint rengeteg átalakításra lenne ehhez szükség, és nagyon sokáig tartana összeállítani a rendszert. Egyelőre igyekeznek olyan gyorsan és hatásosan átalakítani mindent, ahogy csak tudják.

Szerintetek milyen az új verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)