Hirdetés

A Dead by Daylight fejlesztőinek új játékában ti tervezitek a pályákat

|

A Meet Your Maker egy posztapokaliptikus, belsőnézetes építő- és raidelő játék lesz, amely nagy mértékben támaszkodik a felhasználók fantáziájára.

Hirdetés

A Behaviour Interactive egy ideje már teljesen elveszett a Dead by Daylight világában, még randiszimulátorral is bővítették az aszimmetrikus horrorjátékot a változatosság jegyében, és csak egy-egy kisebb projekt kedvéért (mint a mobilos Jurassic World Primal Ops) tettek kivételt. A háttérben azonban már formálódott a következő nagy dobásuk, a különleges koncepcióra épülő Meet Your Maker, amely most be is jelentettek és elárulták róla az első részleteket. 

A Meet Your Maker egy világégés után játszódik, a legfőbb feladatunk pedig az építés és a raidelés lesz, méghozzá saját szemszögből. A projekt különlegességét az adja, hogy mindegyik pályát a játékosok tervezik a rendelkezésre álló eszközökkel, így hol a saját csapdákkal és őrökkel teli, blokk alapú alkotásunkat fabrikáljuk (szabjuk testre vagy fejlesztjük tovább), hol alaposan felszerelkezve próbáljuk meg kifosztani mások kreálmányait. Ezt ráadásul nemcsak egyedül tehetjük meg, hanem akár haverokkal is, a közösség tagjai pedig értékelhetik is egymás műveit - a Social Raid menü segíteni fog megtalálni a barátainkat, valamint kedvenc építőinket.

Hirdetés

A sztori szerint egyébként egy élő kísérletet irányítunk, amelyet utolsó leehetőségként hoztak létre annak érdekében, hogy megmentsék az életet a Földön, ezt pedig úgy tehetjük meg, ha minél többet gyűjtünk a bolygó legkeresettebb nyersanyagából, a tiszta genetikai anyagból. 

A Meet Your Makerre azonban még várni kell egy ideig, ugyanis csak valamikor 2023-ban jelenhet meg PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, de előtte lesz még zárt teszt, amire már lehet jelentkezni. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a játék?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)