Hirdetés

A Dead by Daylight is platformok közötti cross-playt kaphat hamarosan

|

Viszont a Behaviour Interactive már ősz elején elmossa valamelyest a határokat bizonyos platformok között.

Hirdetés

Határozottan a népszerűbb asszimetrikus többjátékos címek közé tartozik a Dead by Daylight, amelynek meccseiben egy gyilkos üldöz négy túlélőt, tehát más-más megközelítést igényel a dolog attól függően, melyik oldalon van a játékos. Egy ilyen játékban pedig értelemszerűen bérelt helye van a platformok közötti cross-playnek, és ezzel úgy tűnik, a fejlesztők is tisztában vannak.

Hirdetés

A Behaviour Interactive nemrég arról számolt be nekünk, hogy hamarosan, a tervek szerint valamikor szeptemberben bekerül a játékba a cross-progression funkció, ami azt jelenti, hogy egyszerre több platformon is elérhetők lesznek a vásárolt cuccaink, a játékbeli raktárunk és előrehaladásunk. Ez kifejezetten hasznos dolog lehet, ha nem csak egy gépen szoktunk játszani, azonban van egy aprócska bökkenő, méghozzá az, hogy egyelőre csak PC-n, Nintendo Switch-en és Google Stadián élhetünk majd ezzel a lehetőséggel. Illetve az is benne van a pakliban, hogy nem minden tartalmat vihetünk át a platformok között.

A fentieken túl hozott még egy jó hírt a csapat, ugyanis kiderült, hogy hamarosan tényleg bekerülhet a rég áhított, platformok között működő cross-play. A funkció már tesztelve lett, amikor összeengedték a steames és Microsoft Store-os játékosokat, de ha minden jól megy, akkor hamarosan együtt játszhatnak a PC-sek, a PlayStation 4-esek, az Xbox One-osok, illetve a Nintendo Switch-esek is. Ezzel együtt pedig elvileg jön egy egyesített barátlista is, amire olyan játékosokat is felvehetünk, akik esetleg más platformon pörgetik a játékot.

Sajnos azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikor is kerülhet be a teljes cross-play funkció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)