Hirdetés

A Dead By Daylight következő frissítése nagy változásokat hoz

|

Változik a jutalomrendszer, a felhasználói felület, de egyes helyszínek még grafikai ráncfelvarrást is kapnak.

Hirdetés

A Dead By Daylight fejlesztői úgy érezték, hogy itt az ideje a nagy átalakításnak. Kiadtak egy közleményt miszerint több változtatást is eszközölni fognak a közeljövőben, a leglátványosabb ezek közül pedig a felhasználói felület teljes felújítása lesz. Mind a túlélőknek, mind a gyilkosoknak változni fog a kezelőfelülete: az egész könnyebben olvashatóvá és érthetővé válik, miközben a játéktér lehető legkisebb részét foglalják el.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok, hogy ez hogyan is fog ez kinézni, akkor tapadjatok rá a fejlesztői naplóra, amiben láthattok pár képet a UI új formájáról.

A felület mellett egyébként komoly átalakítások várnak a játék perkjeire, a matchmakingre és a jutalomrendszerre is. A Gideon Meat Plant és a Crotus Prenn Asylum grafikai felújításai is hamarosan érkeznek, így tényleg egy modernizált co-op horror vár majd ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)