Hirdetés

A Dead Space remake egyik eleme nem tetszett a rajongóknak, a fejlesztők azonnal megváltoztatták

|

Az EA Motive csapata nagyon kommunikatív a közönséggel, így abban a pillanatban, hogy jelezték nemtetszésüket a Dead Space rajongói, már munkához is láttak.

Hirdetés

A Dead Space remake-et láthatóan igazi szerelemprojektként kezeli az EA Motive. A srácok imádnak beszélgetni a játékról, és rendszeresen posztolnak róla a /r/DeadSpace subredditen, valamint a közösségi oldalakon.

Ráadásul nem csak hogy lelkesen mutogatnak anyagokat a rajongóknak, még reagálnak is a visszajelzésekre. A legutóbbi audió-demonstráció alkalmával például sokan nemtetszésüket fejezték ki a fegyverként is használható célszerszám a Plasma Cutter hangja miatt. A fejlesztők ennek hatására visszatértek a felvevőstúdióba, majd új hanganyagokkal álltak elő.

Hirdetés

Tegnap este már posztolták is a frissített változatot. Az új hangok mélyebbek, erőteljesebbek, és jobban visszaadják a fegyverek érzetét.

Az EA Motive srácai hozzátették, hogy mindez egy nagyon korai demóból származik. A fegyverek és azok hangjai is sokat változhatnak még. Ettől függetlenül jó látni, hogy a csapat szívesen együttműködik azzal a közösséggel, amelynek tagjai várhatóan elsőként csapnak majd le a Dead Space remake-re, mihelyst megjelenik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)