Hirdetés

A Dead Space Remake és a Redfall is Denuvo védelemmel érkezik

|

A Motive Studio várva várt remake-je, valamint az Arkane legújabb kooperatív akciójátéka is ezt az igen problémás védelmi mechanizmust fogja használni megjelenéskor.

Hirdetés

A Denuvo másolás és csalás elleni védelme már évek óta okoz problémát mind a rajongóknak, mind a játékosoknak, hiszen már többször is bebizonyosodott, hogy egyes esetekben ronthat a játék teljesítményén is a használata.

Sajnos ennek ellenére újra és újra előkerül újabb játékokban, most pedig kiderült, hogy két új megjelenésben is találkozhatunk vele, legalábbis addig, amíg a fejlesztők ismét rá nem jönnek, hogy mindenkinek jobb nélküle. 

Hirdetés

A mai napon megjelenő Dead Space Remake hivatalos Steam oldalán úgy nincs feltüntetve, hogy Denuvóval érkezne, a Dark Side Of Gaming csapata ismeretlen forrásból megerősítette, hogy ennek ellenére a Motive csapata is beépítette az igen népszerűtlen DRM rendszert, ha pedig minden igaz, akkor a májusban megjelenő Redfall is ugyanígy jelenik majd meg.

Ez nem csak a rendszer kényelmetlensége miatt problémás, hanem azért is, mert ha minden igaz a Dead Space-ben ray tracing effektek is lesznek, ami ugye már alapból igen sok számítási kapacitást felhasznál, szóval remélhetőleg a Denuvo nem fogja fölöslegesen felemészteni a CPU ciklusokat a jó teljesítmény kárára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)