Hirdetés

A Dead Space remake új videója a sztori fejlődéséről mesél

|

Nem csak az lesz újdonság az EA feltámasztott túlélőhorrorjában, hogy Isaac beszélni fog.

Hirdetés

A The Callisto Protocol igyekezett hozni azt a hangulatot, amit a Dead Space játékok szolgáltattak nekünk (nem meglepő, elvégre az a Strike Distance Studios fejlesztette, amelynek alapítója az első Dead Space-t jegyző Glen Schofield), de aki azt szeretné átélni szebb és kibővített formában, mint amit a 2008-as klasszikus túlélőhorror nyújtott, annak a remake megjelenéséig kell várnia. 

A Motive Studios nem érte be annyival, hogy a Frostbite legfrissebb verzióját használva kipofozza kicsit a textúrákat, merészebb átalakítást hajtott végre, ennek eredményét pedig már láthattuk egy összehasonlításban és a játék elejét bemutató videóban is. 

Többek között részletgazdagabbá tették a környezetet, a töltőképernyőkkel elzárt szakaszok között zavartalanná vált a mászkálás, az ellenfelek már kiszámíthatatlan módokon támadnak, az űrben való sétálás sokkal nagyobb élmény lesz, intenzív új pillanatokat élhetünk át, ösztönzik a játékosokat a már megtisztított területeken való visszatérésre az nyersanyagok miatt (még egy új mellékküldetés is bekerült), új módokon fejleszthetjük a fegyvereket és még részletesebben lőhetjük szét a lényeket. 

Hirdetés

Átírták és kibővítetták a dialógusokat is, apróbb változtatásokat eszközöltek a narratíva építése érdekében (például Isaac nem csak felveszi a plazmavágóját a munkapadról, hanem befejezi kompozit alkatrészekből az összeszerelését, hogy így is hangsúlyozzák a mérnöki hátterét). Ráadásul - ami talán a legfontosabb, hogy - főhősünk végre beszél. Az alábbi videó azt mutatja be, hogy mi minden változott a történettel kapcsolatban, szemléltetésül többet megtudunk majd az Unitológia Egyházról és a legénység tagja, Chen is nagyobb szerepet kap. 

A Dead Space remake megjelenésére már nem kell sokat várni: 2023. január 27-én jön PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)