Hirdetés

A Death Stranding Director's Cut is bekerülhet a Game Passbe?

|

Gyanús dolgok zajlanak a PC Game Pass Twitter-fiókon

Hirdetés

A Microsoft most ismét befűtött a Game Passnek, hiszen az augusztusi felhozatalba sikerült bepasszírozni a Ubisoft egyik eddigi legjobban sikerült játékát, most pedig erősen gyanús a dolog, hogy a Death Stranding képében egy egykori PS-exkluzív nagyágyút is megnyert magának az előfizetős katalógus.

A PC Game Pass Twitter-csatornája ugyanis nemrég lecserélte a profilképét, és nagyon úgy néz ki, hogy az új fotó Hideo Kojima legutóbbi művéből, egész pontosan a március óta már a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető Director's Cut kiadásból származik.

Hirdetés

A Microsoft még egy külön posztot is szentelt a profilkép-cserének arra az esetre, ha egyébként nem tűnne fel az internet népének. Az apró kép színvilága és elmosódott formái már eleve arra utaltak, hogy a Death Stranding Izland-inspirálta vidékét látjuk, egy szemfüles hozzászóló pedig egyenesen azt állítja, hogy meg is találta a konkrét helyszínt, amihez egy bónusz képet is csatolt a játék vizelő főhősével.

Ráadásul ezt a véleményt látszik osztani az iparági bennfentes Tom Warren is, aki szintén odabökött egy szerkesztett fotót az eredeti poszthoz. Ha a Microsoft valóban a Death Stranding: Director's Cut érkezését lebegteti, az mindenképp nagy durranás lenne a szolgáltatásnak, még ha csak a PC-s csomagnak is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Biztosra persze csak egy hivatalos bejelentéssel vehetjük a dolgot, de az eddigiek alapján nem lennénk meglepve, ha hamarosan a PC Game Pass előfizetői is belekóstolhatnának az apokaliptikus futárkodásba.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)