Hirdetés

A Death Stranding új frissítése Cyberpunk 2077-es tartalmakat hozott

|

Tovább szövődik a Kojima Productions és a CD Projekt RED barátsága.

Hirdetés

Remek érzés lehet Hideo Kojimának lenni. A Metal Gear széria és a Death Stranding atyja rangos díjat kapott idén a BAFTA-tól, már dolgozik a következő projektjén és az ötödik születésnapját ünnepelte az általa alapított Kojima Productions, ráadásul az elismert fejlesztő a CD Projekt RED új játékába is bekerült NPC-ként. De nem ez az egyetlen kollaboráció a két csapat között. 

Hirdetés

A vendégeskedést Kojima stúdiója folytatta, a PC-s Death Stranding legújabb frissítésével hat új küldetés is bekerült, amik a Cyberpunk 2077 karaktereihez és világához kapcsolódnak. Emellett olyan újdonságokra csaphatunk le, mint a Cyberpunk témájú Reverse Trike jármű, a Johnny Silverhand robotkarja alapján készült Silver Hand (felszerelhető és használható), pár új hologram (mint a SAMURAI jelzőtábla vagy az Atlas Trauma Team jármű), egy új hackelés-funkció, továbbá számos egyéb kiegészítő (beleértve Johnny Silverhand napszemüvegét is).

Ezek a cuccok egyelőre csak a Death Stranding PC-s változatára korlátozódnak, de a Kojima Productions azt ígérte, hogy a közeljövőben további bejelentésekre is számíthatunk, szóval előfordulhatnak egyéb crossoverek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)