Hirdetés

A Deathground egy dínós túlélőhorror lesz, amit az Alien Isolation inspirált

|

A Jaw Drop Games játékában egyedül vagy kooperatívan is szembe szállhatunk majd a bestiákkal.

Hirdetés

Bár készül egy Jurassic World videojáték az új film kíséreteként, arról egyelőre még semmilyen hivatalos információval nem rendelkezünk, ellenben a Jaw Drop Games izgalmas projektjéről, a Deathgroundról. Ez egy multiplayer-fókuszú, dinoszauruszokkal telepakolt túlélőhorror lesz, amelyhez most megkaptuk a legelső részleteket és látnivalókat. 

Hirdetés

Jó hír lehet a parás hangulatot kedvelő játékosok számára, hogy a Deathground egyik fő ihletforrása az Alien Isolation volt, csak itt nem egy savas vérű űrlény, hanem dinoszauruszok gondoskodnak a szapora pulzusról. Bár a fókusz azon lesz, hogy csapatban (összesen három fő), különböző karakterosztályok közül választva teljesítsünk célokat, azonban lehet majd egyedül is próbálkozni, ami még nagyobb kihívást jelent. Persze ehhez túl kell élnünk számos MI által vezérelt, reaktív őslényt, ehetőségeink széles skálán mozognak, így elrejtőzhetünk előlük a szekrényekben, nyomkövető rendszert és zseblámpát használva tájékozódhatunk, számos eszközt és fegyvert használhatunk, sőt craftolhatunk is újakat. A játék alatt Unreal Engine 4 duruzsol, amely többek között realisztikus és változatos környezettel, valamint dinamikus időjárással egészíti ki a horrorisztikus élményt. Íme az első kedvcsináló, a látottak még a pre-alpha állapotokat tükrözik: 

A Deathground megvalósulását Kickstarteren keresztül támogathatjuk, siker esetén pedig első körben a Steamen fog megjelenni. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)