Hirdetés

A Deathloop fejlesztői bevezetnek minket a többjátékos mód finomságaiba

|

Az Arkane új csodáját ugyan nem a multis lehetőségek miatt várjuk, de hozzátesz majd a sikeréhez az ígéretesnek hangzó játékmód.

Hirdetés

Az Arkane is felbukkant a hétvégéi QuakeConon, és persze magukkal hozták a végtelenül stílusos Deathloopot, hogy többet meséljenek róla. Az egész panel tanulságos volt, de a legtöbb új infót a többjátékos módról tudtunk meg, ami a Julianna és Colt közti párbajra épít.

Amikor a játékos úgy dönt, hogy Juliannát választja, akkor vizuálisan és felszerelését tekintve is testreszabhatja őt, aztán választhat, hogy egy cimbora vagy egy véletlenszerűen bedobott másik játékos lesz-e az ellenfele.

Hirdetés

Akárhogy is, a pályán Colt várja majd. Mind Colt, mind Julianna ugyanazokat a képességeket kapják, a Reprise-ot leszámítva, ami a főhős sajátja. Colt ennek köszönhetően visszatérhet a halálból, így a Juliannát alakító játékosnak kell az óvatosabbnak lennie.

Ha Colt egyébként sikerrel kiiktatja Juliannát, akkor kap érte egy rakat lootot, mint például fegyvereket, új képességeket, karakterfejlesztéseket és Resideumot, ami a játék egyik legfontosabb erőforrása lesz.

Érdekes mókának ígérkezik a multiplayer mód, alig várjuk, hogy kipróbálhassunk. A Deathloop megjelenése egyébként 2021. szeptember 14-én lesz esedékes PC-re és PS5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)