Hirdetés

A Deathloop megjelenéskor csak PS5-re és PC-re lesz elérhető

|

Az xboxosoknak egy évet várniuk kell, ugyanis az Arkane Studios különleges lövöldéje addig nem merészkedik feléjük.

Hirdetés

A PlayStation 5 felhozatalának egyik legérdekesebb alkotása a Dishonored fejlesztőinek stúdiójában készülő Deathloop, melyben egy időhurokban ragadt főhős szerepében kell rendkívül komplikált merényleteket kiviteleznünk, miközben természetesen ránk is vadásznak. A játék ugye jelenleg PC-re és PlayStation 5-re is készül, viszont a Bethesda most elárulta, hogy mikor játszhatunk vele más platformokon. Kicsit várni kell.

Hirdetés

A Bethesda hivatalos blogján jelent meg egy új bejegyzés, melyben történet részletei mellett a játék időzített exkluzivitásának körülményeit is megerősítik:

"A Deathloop kizárólag a PlayStation 5 konzolra fog megjelenni 2021 második negyedévében és 4K felbontásban, 60fpssel fog futni. A játék ezzel egyidőben PC-re is megjelenik. A konzol-exkluzivitás limitált ideig tart. Más platformokra nem lesz elérhető egy évig a megjelenés napjától számítva."

A bejegyzés nem részletezi, hogy pontosan milyen egyéb platformokon számíthatunk a játékra, de azt feltételezhetjük, hogy a Microsoft Xbox csomagja köztük van. Ti milyen platformon fogtok belevágni a Deathloopba? Vagy belevágtok egyáltalán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)