Hirdetés

A Deathloop új trailere időhurkokkal magyarázza el a játék alapjait

|

Informatív, és egyben jópofa videó segít eligazodni az Arkane Studios újdonsága kapcsán.

Hirdetés

Egészen érdekes kalandnak ígérkezik a Dishonored széria mögött álló Arkane Studios következő játéka, amiben egy időhurokban ragadt orgyilkost irányítva kell leszámolnunk a célpontokkal, a többjátékos részben pedig mások játékába avatkozhatunk bele egy másik karakterrel. Ha elsőre bonyolultnak tűnik ez az idővel való játszadozás, akkor most tudunk mutatni egy vadonatúj trailert, ami talán segíthet helyreakni a dolgokat.

Nemrég új Deathloop trailer érkezett, amiben a játék rendezője, Dinga Bakaba igyekszik elmagyarázni nekünk, milyen alapokra építkezik a kaland, és mi lesz benne a feladatunk.

Hirdetés

Összesen 8 célpontot kell levadásznunk a már korábban említett orgyilkost irányítva, ám ha nem sikerül mindegyikőjüket eltenni láb alól, akkor a nap bizony újraindul, és kezdhetjük elölről az egészet. Sőt, a játéktérként funkcionáló szigeten találkozhatunk egy másik orgyilkossal is majd, aki pedig ránk vadászik, ráadásul akár egy másik játékot is irányíthatja őt, ami alaposan felforgathatja a játékmenetet.

Ha még több részletet szeretnétek megtudni az Arkane újdonságáról, akkor mindenképp érdemes megnézni a friss videót, ami stílusosan időhurkokkal operálva magyarázza el a tudnivalókat.

A Deathloop május 21-én debütál PC-n és PlayStation 5-ön. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)