Hirdetés

A delfines power armorért már megéri foglalkozni a Fallout 76 jelenlegi szezonjával

|

Persze azért más ütős jutalmakat is kínál a Bethesda játékának legújabb szezonja.

Hirdetés

Elrajtolt a Fallout 76 ötödik szezonja, az Escape from the 42nd Century, ami természetesen szintén tartozik egy battle passhez hasonló apróság, amelyen keresztül ütős jutalmakat oldhatnak fel a játékosok. Az így megszerezhető apróságok között akadnak kozmetikai cuccok, játékbeli fizetőeszközök, különféle felszerelések, illetve egy egészen különleges skin, ami alaposan megváltoztatja power armorunk megjelenését.

Hirdetés

Mivel a szezon témája delfinekhez kapcsolódik, így talán nem is meglepő, hogy a battle pass 88. szintjét elérve egy M.I.N.D. Power Armor Paint nevű skin a jutalom, amit használva delfines kinézetet varázsolhatunk páncélzatunknak, ráadásul többféle páncélon is használható.

Már a fenti öltözék is elég furcsa, de a jelek szerint a Bethesda jó ötletnek tartott még egy hasonló jutalmat, ugyanis a 100-as szintet elérve feloldhatjuk a másféle színekben pompázó M.I.N.D. Velox Power Armor Paint skint is. Ez sem kevésbé bizarr.

Valószínűleg még csak a közösség egy kis része nyert hozzáférést a fenti tartalmakhoz, de lehetséges, hogy néhány hét múlva már rengeteg furcsa delfinnek öltözött túlélővel találkozhatunk a pusztaságban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)