Hirdetés

A demok kora lejárt?

|

Az MI6 videójáték értékesítési konferencián készült tanulmány szerint a kiadóknak már nem éri meg demokat gyártani.

Hirdetés

Emlékezetes, milyen érzelmeket váltott ki a GSO kommentelőiből az a néhány hír, ami a Mass Effect, a Far Cry 2, vagy éppen a Rainbow Six: Vegas 2 demoiról szólt - pontosabban arról, hogy egyik programból sem készül szabadon kipróbálható változat. Az MI6 videojáték értékesítési konferencián készült tanulmány szerint jobb, ha felkészülünk, a helyzet a jövőben még rosszabb lesz. A kiadóknak ugyanis egyszerűen nem térül meg a demok elkészítésére fordított idő és pénz. Példaképpen felhozták, hogy a legsikeresebb PS3 és Xbox 360 játékok egyikéből sem jelent meg kipróbálható verzió - ez azonban még korántsem jelenti azt, hogy a demoknak végleg leáldozott. Azoknak a kisebb kiadóknak, akik nem engedhetnek meg maguknak drága TV-s és internetes reklámkampányokat, csak egyetlen esélyük marad, hogy minél nagyobb közönséggel ismertessék meg játékukat: egy jól összerakott, izgalmas demo.

 

 

masseffect.jpg
Mass Effect: PC-re is jön, de demo nélkül
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)