Hirdetés

A démonok köztünk járnak - Gonosz halott ismertető

|

Halloween a szellemek, démonok és egyéb rémisztő szörnyetegek ünnepe. A halottak feltámadnak sírjukból, a démonok megszállják az ártatlanokat, a vámpírok üresre szívják a testet. Egy közös mindben, a halottak gonoszak!

Hirdetés

Minden esetben jobb, ha egy holt az is marad, ha visszatér, abból csak bonyodalom, halál és sikítás van. Sokat tanulhatunk egyes filmekből, ne menj egyedül sehova, ne mondd, hogy mindjárt jövök, mert soha nem térsz vissza, és ne tekerj vissza elhagyatott, öreg magnószalagot. Ash és barátai valamennyi szabályt megszegtek, és pórul jártak. A társaság egy vidám hétvégére, egy kellemes hangulatú kirándulásra indultak egyikük erdei házába. A kellemeset viszont hamar felváltja a borzalom, a kín és szenvedés. A ház alatti pincében találnak egy elfeledett szalagot, amit meg is hallgatnak, de egy balszerencse következtében vissza tekerik, és a Necronomiconból idézett szöveg áthívja a démonokat, egy halálos látogatásra.

A helyszín, az idő nem Halloweeni, de történeti szempontból mindenképp meg kell említeni az ünnep kapcsán. Az egyik legjobb démonokkal foglalkozó film, amit valaha vászonra vittek. Az alapkoncepció, miszerint a fiatalok jól érzik magukat szerencsére nem tart túl sokáig, nem kell aggódnunk esetleges életbe maradásuk iránt. A tragédia hamar bekövetkezik, ezután elszabadul a gonosz. Mindent kapunk, amit csak elvárunk egy ilyesfajta filmtől.

Az ismertető folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)