Hirdetés

A Demon's Souls remake gigantikus gumikacsája legalább olyan ijesztő, mint egy boss

|

A Bluepoint Games egyik korábbi fejlesztője egy rövid, de érdekes videóval vitt be minket a kulisszák mögé.

Hirdetés

A PlayStation 5 egyik nyitócímeként debütált Demon's Souls remake kifejezetten jól sikerült, hiszen a Bluepoint Games ügyesen megtartotta az eredeti játékra jellemző tulajdonságokat, csak épp jóval látványosabb formában tálalta nekünk azokat. A csapat egyik korábbi munkatársa pedig nemrég egy videót tett közzé a Twitter-oldalán a remake kapcsán, amiből fény derült egy érdekes fejlesztői megoldásra.

Collin Harris korábban a Bluepoint Games csapatát erősítette, így természetesen a Demon's Souls remake-en is dolgozott, és neki köszönhetően tudhattuk meg, hogy a stúdió gumikacsákkal tesztelte a játék különböző effektusait a fejlesztési időszak során. A Harris által közzétett videón alapján pedig úgy tűnik, megfelelőnek is bizonyultak erre a feladatra a sárga apróságok.

Hirdetés

Sőt, az anyag vége felé feltűnik egy gigászi gumikacsa is, amit részben eltakar a köd, így egészen ijesztő látványt nyújt.

Ti ismertek még hasonlóan jópofa fejlesztői megoldásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)