Hirdetés

A Desperados III már most a speedrunnerek kedvenc célpontja

|

Alig jelent meg a taktikus vadnyugati kaland, a villámreflexű játékosok máris rávetették magukat, hogy megörvendeztessenek minket néhány elképesztő teljesítménnyel.

Hirdetés

A Desperados III-nak sikerült visszahoznia az életbe a Real Time Tactics műfaját, ami gondosan kidolgozott mechanikáinak és remek hangulatának egyaránt köszönhető. Noha a játék lényege pont az, hogy az ember gondosan kitervelje, hogy egy adott szakaszt hogyan akar megközelíteni, majd ez alapján terelgesse a karaktereket, de speedrunnerek a taktikát a jelek szerint könnyedén helyettesítik izommemóriával, ahogy villámgyorsan átszaladnak a pályákon. 

Hirdetés

A Speedrun.com-on egyelőre még nincs hivatalos oldala a Mimimi játékának, de a YouTube-on már bőséggel találkozhatunk olyan videókkal, melyek egymással versengve próbálják meg minél gyorsabban teljesíteni a feladatokat. A legtöbb ilyen az any% speedrun kategóriába tartozik, azaz annyi a lényeg, hogy minél gyorsabban a játék vagy egy adott pálya végére érjenek, figyelmen kívül hagyva a másodlagos küldetéseket.

Lenyűgöző megfigyelni, hogy milyen elképesztő gyorsasággal pásztázzák a pályát speedrunerek, milliméterre pontosan kimérik, hogy milyen kattintással milyen parancsot hajtanak végre, miközben minden karaktert a megfelelő helyre küldenek. Valószínűleg még izgalmasabb lesz, amikor megjelennek azok a végigjátszások is, melyekben a valaki észrevétlenül viszi végig a teljes játékot, vagy minden apróságot megcsinál, hogy 100%-os teljesítményt érjen el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)