Hirdetés

A Desperados III új trailere részletezi a játékmenetet

|

Ha nem ismered a sorozatot, vagy még nem volt szerencséd egy velősebb taktikai-RPG-hez, akkor ezt a trailert érdemes lesz végignézned.

Hirdetés

A THQ Nordic kiadott egy hosszasabb játékmenet anyagot, ami kivesézi a Desperados III lehetőségeit, és karaktereit. Akinek még nem volt szerencséje a műfajhoz, az mindenképpen nézze végig mielőtt vásárlásra adja a fejét. Ez nem egy egyszerű játék semmilyen szempontból sem, így könnyen lehet, hogy a felelőtlen pénzköltésnek megbánás lesz a jutalma.

Hirdetés

Aki viszont szereti a komolyabb taktikai mókákat, azok egy nagyon laza kalandra készülhetnek. A Desperados cowboyait irányítani, olyan, mint levegőben repülőt építeni: nem lesz egyszerű, de kénytelen leszel jól csinálni vagy csúnya vége lesz.

A Desperados III megjelenése 2020. június 16-án várható PC-re, PplayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)