Hirdetés

A Destiny 2 már biztosan jön PS5-re és Xbox Series X-re is

|

Még szűkmarkúan méri az infót erről a Bungie, de legalább hajlandóak voltak rendesen megerősíteni a dolgot.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb szolgáltatásalapú játék üzemeltetőjének, úgy a Bungie-nak is szembe kell néznie a generációváltás kihívásával. Amennyiben szeretnék megtartani a konzolos játékosaikat, úgy kénytelenek lesznek ők is az új platformra vándorolni, és úgy tűnik, hogy ezzel tisztában vannak a fejlesztők. A srácok ígérete szerint a Destiny 2 PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is folytatódni fog.

Hirdetés

Azt nem erősítették meg, hogy a jelenlegi karaktereinket is magunkkal vihetjük, de tekintettel a jelenleg is működő cross-save megoldásokra, meglepődnénk, ha ennek bármilyen akadálya lenne. Az is kérdéses, hogy akinek megvan már a játék, annak minden tartalmával, az vajon ingyen megkapja azt az új platformra is. A Microsoft egyre több játékot tesz elérhető Smart Delivery rendszerrel, ami azt jelenti, hogy amennyiben a játékot megvetted valamelyik platformjukon, akkor azt az összes többin is eléred. Nem lehetetlen, hogy a Destiny 2 is megkapja ezt a kiváltságot, de a Sony esetében ez már nehezebb kérdés.

A cross-play is kérdéses jelenleg, így egyelőre csak várni tudunk arra, hogy a Bungie tisztázza a generációváltás részleteit. Reméljük, hogy nem húzzák sokáig a velősebb ismertetőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)