Hirdetés

A Destiny és a BioShock Infinite alkotói fejlesztenek exkluzív játékot a Sonynak

|

Egy vadonatúj AAA kategóriás multiplayer játékot karolt fel a Sony, ezzel is gazdagítva a PlayStation 5 kínálatát.

Hirdetés

A Sony videojátékos részlege, vagyis a Sony Interactive Entertainment számos kiváló PlayStation-exkluzív játékot hozott már nekünk az évek során, és továbbra is vannak olyan népszerű sorozatai, amelyek folytatódni fognak a jövőben. Persze ettől függetlenül a vadonatúj szellemi termékekre, vagyis IP-kra is van igény, ezért is lehet jó hír, hogy a PlayStation csapata partnerséget kötött egy teljesen új címen ügyködő stúdióval.

Hirdetés

A 2018-ban megalakult Firewalk Studios egy többjátékos alkotáson dolgozik, amit egy friss bejelentés alapján bizony a PlayStation dob majd piacra. Egyelőre semmit sem tudni magáról a játékról, és az sem világos, hogy a megállapodás teljes körű, vagy csak átmeneti időre szóló exkluzivitást jelent. Utóbbi ugyebár lehetővé tenné, hogy más platformokon, de legalább PC-n is megvethesse lábát a szóban forgó alkotás.

Mindenesetre tény, hogy a Sony lát fantáziát a projektben, és az is biztató, hogy a Firewalk Studios csapatát olyan tapasztalt fejlesztők erősítik, akik korábban dolgoztak például a Destiny szérián, a Guitar Hero II-n, de még a BioShock Infinite-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)