Hirdetés

Kedvenc játékaid legjobb pillanatait idézi ez a csodás MMO

|

A készítők az Emlékmást és a Szárnyas fejvadászt tartották szem előtt, nekünk más dolgok ugrottak be.

Hirdetés

Halo, Destiny, The Division, Gears of War - ezek a címek ugrottak be, miközben néztük a Guild Wars kiadója, az NCSoft készülő játékát. A kissé faramuci nevű Project LLL a fejlesztők szerint egyszerre lesz nyílt világú shooter és MMO, ihletforráskét pedig olyan filmek és könyvek jártak a fejükben, mint az Emlékmás, a Szárnyas fejvadász (illetve kisregényként: Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal?) és Az ember a fellegvárban, azaz Seeder Jaehyun Bae vezető fejlesztő és emberei elég komoly Philip K. Dick-tripen voltak az utóbbi években.

Magán a játékon ez kevéssé látszik - ha minden igaz, a világon és a történeten érződik majd -, a most kiadott videó inkább az első mondatban emített játékokat juttatta eszünkbe, megfejelve némi Mech-csatával, szóval lesz itt minden. Bae elmondta: a Project LLL az alternatív történelem témáját boncolgatja majd, úgy játszódik a jövőben, hogy közben fennmaradt a Bizánci Birodalom is.

Hirdetés

A világ 30 kilométer lesz széltében-hosszában, azaz open world mércével is hatalmas, töltőképernyő pedig nem lesz. Ez alighanem a gépigényen is érződik majd: erről hivatalos információ nincsen, de a videó ránézésre bizony 20 fps alá is esik itt-ott.

Az Unreal Engine-ben készülő játék valamikor 2024-ben jelenik meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)